van Vredenburchweg 100, 2283 TD Rijswijk

Inlijsten

Hoe mooi is het om iets wat jarenlang opgeborgen heeft gelegen in een lade, zoals een dierbare foto, die eerste tekening van uw (klein)kind, de eerst kinderschoentjes van uw kind, ingelijst een mooie plek in uw huis te geven.

Maar ook voor het inlijsten van een schilderij, borduurwerk, foto’s en etsen kunt u bij ons terecht.

In ons atelier neem ik graag de tijd met u om uw werk de inlijsting te geven die het verdiend.

Voor we uw werk gaan inlijsten gaan er een aantal stappen aan vooraf. Eerst bespreken wij met u over welke lijst en eventueel passe-partout te kiezen. We adviseren u hoe het werk in de lijst het best tot zijn recht komt. Na de keuze van de juiste lijst, wordt het formaat bepaald. Is er een passe-partout nodig dan bepalen we de juiste verhouding en kleur voor een passe-partout t.o.v. het kunstwerk.

Verder kijken we welk glas er in uw situatie het beste past.

Alles wat ingelijst wordt moet er onbeschadigd weer uit kunnen. Dit zijn de richtlijnen voor conserverend inlijsten. 

Inlijst opdrachten zijn vaak voorwerpen die kostbaar en dierbaar zijn. Zo wordt het werk ook behandeld er zit vaak een emotie achter. In ons eigen atelier begint het eigenlijke werk en werken met zorg en aandacht naar een mooi eindresultaat.

Bent u als bedrijf op zoek naar een bijzonder relatie of personeelsgeschenk, graag denken wij met u mee om een bijzonder en vooral persoonlijk cadeau te vinden.

 

Huwelijk

Geef uw herinnering aan deze bijzondere dag niet alleen een plek in uw hart, maar ook een speciaal plekje aan uw muur!

Laat uw huwelijksfoto op een bijzondere manier inlijsten of laat uw gasten hun namen op een passe-partout schrijven om er vervolgens uw huwelijksfoto in te plaatsten.

 

Verhuisd

Bent u onlangs verhuisd heeft u nog kale muren en nog niet de gezelligheid die u wenst?

Laat u eens inspireren, wij kunnen u adviseren in het zoeken naar het juiste kunstwerk en stijlvolle ophangmogelijkheden op maat van STAS-ophangsystemen.

 

Geboorte

Heeft er iemand in uw omgeving onlangs een kindje gekregen, laat het geboortekaartje dan op een originele manier inlijsten.

 

Vakantieherinneringen

Bent u onlangs op vakantie geweest en heeft u daarbij een bijzondere foto gemaakt. Lijstenmakerij In de Lijst zorgt ervoor dat uw souvenir in een mooie lijst goed tot zijn recht zal komen. Zo kunt u het een mooie plek in uw huis geven.

vakantie - in de lijst

Prachtige blauwe pauw op geschept papier, verdiept ingelijst, zodat de structuur van het papier goed zichtbaar is.
 

vakantie - in de lijst

Paper Art, opgehangen aan nylon draad waardoor het kunstwerk vrij hangt in de lijst.
 
Geboortekaartje inlijsten